Saturday, February 07, 2009

En plan (och mitt i inlägget dök den där katten upp igen)

Tills imorgon ha jag faktiskt en grej planera som jag ska göra. Jag ska bege mej till Statoil och hämta ut ett paket jag fick sms om förut. Det är inget särskilt spännande paket utan jag har bara varit lite förutseende och beställt några skolböcker lite i förväg så jag ska kunna börja läsa den kursens litteratur lite smått innan kursen börjar (vilket nog kan vara nödvändigt då det är en ekonomikurs som går på helfart och är helt på engelska, går ju lite långsamamre att läsa engelska böcker än svenska liksom).


Oj, nu hör jag hur det jamar utanför uteplatsdörren och när jag tittar ut sitter den där katten jag skrev om häromdan där igen. Och den ser verkligen ut som att den vill komma in och låter nästan som att den ropar på någon och jag får liksom så dåligt samvete för att jag bara lämnar den eller vad man ska säga, för jag kan ju inte släppa in den. Det är ju inte min och släpper jag in den en gång förväntar den sej säkert att bli insläppt igen och så vidare men man vet ju liksom inte riktigt vad man ska göra, man känner sej ju elak som bara står innanför dörren när den sitter på utsidan och jamar så där hjärtskärande.
Gick hur som helst ut och då verkade katten förstå att den hade kommit fel (eller hur man ska uttrycka saken) och försvann runt hörnet på huset efter nån halvminut. Men som sagt, man får ju lite dåligt samvete och vet inte riktigt vad man ska göra när den sitter precis utanför dörren och tittar in och jamar som om den letar efter någon.
Man undrar ju dock lite varför den står och tittar in och jamar precis här. Det är nästan som om den letar efter någon. Hade det inte varit för att den ser både välvårdad och väläten ut hade jag nästan trott att personen som bodde här innan mej hade släppt ut den och lämnar kvar den när han/hon flyttade härifrån.
Nu blev det här både längre och om ett annat ämne än jag hade tänkt men så hade jag ju inte direkt tänkt att den där katten skulle dyka upp heller så. Hopaps den kommer dit den ska dock så den slipper vara ute i kylan, den verkade onekligen sugen på att få komma in.

Som ett tillägg till det här kan jag dock nämna att om inläget är lite ostrukturerat är det för att ja gskrev och försökte ha koll på katten samtidigt och gick ut mitt i inlägget och så där så ja det blev liet ostrukterat och så där helt enkelt (det är också därför tempus skiftar lite).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home