Wednesday, February 04, 2009

TV-kanaler försvann. Panik!

Min tv typ dog för en stund sen. Eller att tv:n dog är fel att säga men massa kanaler dog. Satt och slökollade på babel när det bara blev svart och helt plötsligt hade jag varken svt, tv4, tv3, kanal 5, tv6, tv7, tv8 eller någon annan av dom kanaler jag ska ha. Dom enda kanaler jag har nu är massa sport och nyhetskanaler som jag egentligen inte ska ha (men som jag gissar att jag har på prov nu i början, annars borde jag ju inte få in dom överhuvudtaget).
Jag fick naturligtvis panik, jag såg (och ser) ju liksom framför mej hur det inte kommer börja fungera så jag missar mello på lördag (vilket så klart vore en katastrof).
Jag antar att det är något fel på boxen (jag är ju jävligt förtjust i digital-tv just nu kan jag säga.) eller nått så jag får väl ringa tele2 imorrn och tvinga dom fixa det men man får ju ändå panik liksom, för tänk om det inte ordnar sej utan att jag bara kan se massa ointressant sport (visserligen ahr jag kvar kanalen som visar NHL och det är väl inte helt ointressant men det sänds ju vid två på natten liksom), al jazeera och den där kanalen som jag glömt vad den heter men som bara visar massa snabbt ihopklippta totalt intetsägande och sjukt dåliga skvallerdokumentärer om amerikanska kändisar framöver. Det vore hemskt så det är klart man får panik, speciellt när man tänker på att det är mello på lördag och det finns en risk att man missar det (när man tänker på det får man extra mycket panik).

Tacka vet jag den gamla fina kabel-tv:n jag hade i Hultsfred, där försvann det minsann inga kanaler så där helt plötsligt på kvällarna.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jag har också tele2 och hände exakt samma sak för mig. Alla "grundkanalerna" försvann så nu har jag bara dom skumma kvar...Inte heller funkade det med en kanalsökning..kanske är tele2s fel?

12:40 AM  
Blogger Nicklas R said...

Ja det låter rimligt i så fall (att det är tele2:s fel alltså). Men då får vi hålla tummarna för att kanalerna kommer tillbaka så fort som möjligt

1:09 AM  

Post a Comment

<< Home