Thursday, March 05, 2009

Hemma igen, med en trevlig faktura i postfacket

Kom precis hem från skolan (eller okej då, för typ en halvtimme sen men strunt samma egentligen). Seminariet gick väl i ärlighetens namn inget vidare, är liksom så dålig på det där när det ska diskuteras och så där. Det är inte att tala inför människor jag har problem med, det skulle jag vilja hävda att jag faktiskt är rätt bra på, men liksom när alla har kommit fram till i stort sett samma sak och man just inte har något att tillägga så ja då kommer man ju liksom inte på något genomtänkt att säga. Sen är jag väl inte svinbra på att ta mej ordet heller vilket ju inte direkt är en fördel när det ska disskuteras på seminarier och liknande.
Sen är det ju också så att det är svårare att diskutera ämnen man inte riktigt brinner för. Det är ju exempelvis lättare att engagera sej i en diskussion om popmusik än en diskussion om krukväxter.

När jag kom hem hade jag fått post. En slutfaktura från eon. Fast det var en rätt trevlig slutfaktura för enligt den kommer jag få tillbaka 1176 spänn. Sånna fakturor skulle jag vilja få oftare.
Och för er som undrar hur det kan komma sej att jag får tillbaka massa pengar så är det för att elräkningen baseras på beräknad elförbrukning och inte på hur mycket el man faktiskt använt (eller gjorde fram till nyligen i alla fall, dom håller på att ersätta det där med fjärravlästa elmätare istället) . Så när dom gjorde en avläsning av elmätaren när jag flyttade såg dom att jag hade använt ganska mycket mindre el än jag hade betalat för (diffade drygt 1000 kilowatttimmar bara under 2008) så då får jag pengar tillbaka. Rätt gött ändå att få tillbaka så pass mycket.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home