Wednesday, April 22, 2009

Den vanliga proceduren när det släpps band

Såg att Hultsfred släppte ett gäng nya akter idag. Så vi gör väl som vanligt, räknar upp dom och så nämner jag ett par kommentarer kring släppet efter det sen.

Dungen, Raubtier, Jenny Wilson, Totalt Jävla Mörker, The Boxer Rebellion, Hatcham Social, Howling Bells, It's a Musical, Solid Gold, Love is All, Slagsmålsklubben, Petter, Kid Cudi

Måste säga att det var väl inget som kändes liksom wow, men ändå ett hyfsat bra släpp. Jenny Wilson, It's a Musical och Love is All vet vi ju sen tidiagre att dom är bra, och dte är åsnt man vill se liksom. Ett par av dom mindre utländska grjerna verkar också riktigt intressant (framör allt Hatcham Social). Och så är det väl ett par (Dungen och Slagsmålsklubben) som jag personligen aldrig riktigt fastnat för/fattat grejen med men som ändå är helt okej bokningar.
Sen finns det ju tyvärr ett par hårdrocksakter också men det enda man kan göra med det är väl att ignorera antar jag. Och man får väl vara nöjd så länge det inte blir som det varit dom senaste åren med helt galet mycket hårdrock på festivalen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home