Monday, May 11, 2009

Bloggat dåligt, men det finns en anledning

Jag har bloggat helt galet dåligt idag känner jag. Det har dock sin förklaring, en stund efter att jag skrev det senatse blogginlägget satte jag mej oich läste tidningen och sen fastnade jag framför TVn där kanonfilmen "Lille Fridolf bli morfar" visades. Den var så klart svinbra och handlade logiskt nog om att Lille Fridolf blev morfar. Han fick till och med bestämma barnets namn, efter att fått instruktinen att det skulle vara lite av en blandning mellan Valdemar (som pappan hette) och Fridolf bestämde han till sist att barnet skulle heta (och nu kommer en sån där spoiler) Valfrid. Han valde det efter att ha sett en båt som hette så.
Sen passade jag på att hoppa in och tvätta ur håret och så kilade jag upp till nöjesbutiken och hämtade ut morgondagens tågbiljett. När jag kom hem hade farmor kommit på besök så då blev det fika. Fick för övrigt både några matlådor (någon sorts pastastuvnign tror jag det var), ett par paket dammsugare (bakverket alltså) och en sjukt praktiskt öppnare av farmor. Öppnaren går att anväda till allt möjligt man vill öppna, typ glasburkar, ölflaskor, påsar och allt möjligt, dock inte konserver. Men sjukt praktisk.
Sen avr klocka nhelt pltösligt åtta och då tittade jag så klart på inför ESC (och nu när säsongen är slut kan jag säga det, panelen var verkligen så dålig som man befarade att det skulle bli) och sen ahr jag spenderat resten av kvällen framför TVn. Så det har helt enkelt inte funnits någon tid till att blogga.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home