Saturday, June 20, 2009

Om extremt obildade människor och annat

Kom precis hem. Var en rätt trevlig fest faktiskt. Även om det var delar av personerna på festen som var provocerande obildade (dom visste inte ens vad vokabulär betydde, är det verklgien fysiskt mjligt att vara så obildad?). Av någon anledning försökte jag för övrigt diskutera genus med en av dessa personer och hävdade det faktum att kön och könsroller är en social konstruktion, det gick naturligtvis inte särksilt bra utan jag gav upp rätt fort och lät helt enkelt den aktuella personen fortsätta tro att jag var bög. Jag kände liksom att det inte var någon idé att fortsätta och bestämde mej för att koncentrera mej på ölenm och på bra musik istället, och ville ho ntro att jag var homosexuell så fick hon väl tro det liksom.
Annars satt jag och ett par till (dom av oss som ville ha bra musik) och tjötade och lyssnade på bra musik på Spotify, vi fick till en jävligt nice spellista faktiskt, den innehöll liksom både Annika, Morrissey, Daze, BSB, Håkan, Elenette och helt galet mycket andra bra grejer (jag såg så klart till att hamna in charge of musikvalet).

Måste dock säga att trots att jag druckit en hel flaska vin och ngåra öl under kvällen känner jag mej relativt nykter. Är liksom så pass nykter att jag skulle bli förvånad om jag är särskilt bakfull imorrn. En aning förvånande om jag ska vara ärlig, men rätt gött på sitt sätt.

Maten smakade för övrigt bra. Hade kunnat ha lite mer lime i marinaden men det var ändå gott, och risotton var superb (och på tal om dom obildade fäna var knappt ens nån idé att förklara för dom vad risotto var). Åt faktiskt upp det sista av risotton nu när jag om hem (gjorde rätt rejält med risotto så jag tog inte med mej allt), kan helt klart vara bland den bästa nattmaten ever.

Och det är redan ljust ute typ, så här tidigt är det definitivt inte så ljust som det är nu i Kalmar. Så det märks att jag är länge norrut.
Fast jag ska nog gå och lägga mej så snart som möjligt. Så god natt allihopa. Imorrn ska jag, förhoppnignsvis, mobba morsan och farsan för att jag är mycket mindre bakis än dom.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home