Thursday, June 18, 2009

Tandborstningsproblem

Nu är det som så att jag funderar på att gå och lägga mej och skulle alltså behöva borsta tänderna. Men, som åtminstone några av er kanske läst i aftonbladet (eller i någon annan media) har dom hittat bakterier i vattnet här i stan. Nu minns jag inte exakt vad det var för bakterier men man ska i alla fall inte dricka vattnet för då kan man bli magsjuk. Så nu vet jag inte om jag vågar borsta tänderna.
Visserligen står det på Energi & Miljös att man kan borsta tänderna med kranvattnet, men med tanke på att dom också skriver att man ska koka allt drickvatten känns det ju inte helt stabilt att borsta tänderna i det. Jag menar om man råkar svälja lite vatten (vilket man ju nästan alltid gör när man borstar tänderna) lär det ju kvitta om man druckit det eller om det har runnit ner i magen under tandborstning.
Jag lutar i och för sej åt att chansa och borsta tänderna ändå (och sen stämma röven av Energi & Miljö om jag skulle bli magsjuk), jag vill ju inte gå och lägga mej med obortsade tänder liksom, men den ängslige semihypokondrikern i mej får mej att tveka.

Vad tycker ni, ska jag våga borsta tänderna eller inte?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home