Wednesday, June 24, 2009

Skjutsning klar (för den här gången)

Kom precis tillbaka efter att ha skjutsat mor och far till flyget. Nu har jag klägenheten för mej själv i en vecka, ska bli skönt att kunna lyssna på musik och så där på kvällarna utan att riskera att väcka nån.
Kan tyckas lite sent att vara tillbaka nu med tanke på att dom ksulle iväg vid 18-tiden, men dom bjussa på en läsk på flygplatsen så jag blev sittande där i baren en liten stund.
Men det gick bra att köra, var första gången jag körde på örebrovägen sen nya vägen blev klar och jag måste säga att det var ett riktigt lyft jämfört med den gamla. Motorväg är the shit.
När jag har varuit ute och flugit har jag oftast flugit från Arlanda (bortsett från en gång 2005 då jag flög från Kalmar till Stockholm eftersom det var billigare än att åka tåg, det var innan klimatdebatten kom igång på allvar) och man kan väl lugnt säga att Örebros flygplats är betydligt mindre. När man kom med bil var det till och med samma utfart som infart liksom.

Nu ska jag nog snart fixa mat, har inte ätit än idag. Eller fixa mat och fixa mat, det är färdigt så jag bara behöver värma det i mikron men ändå.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home