Sunday, July 19, 2009

Den var en upplevelse

He-Man var så klart sjukt bra. Och töntig, nästan ännu töntigare än man hade trott faktiskt.
Och den kändes inte alls ologisk och lågbudget. Jag menar det är ju fullt logiskt att en kille med svärd (och hockeyfrilla!) lyckas besegra en hel armé beväpnade med lasergevär. En armé som för övrigt ser ut som någon sorts lågbudgetversion av soldaterna från Star Wars, fast med svarta kläder istället för vita.
Och då har vi inte ens nämnt Skeletor. Det kan seriöst vara en av dom sämsta maskerna någonsin. Det såg ut ungefär som att dom hade köpt en svinbillig dödskallemask, insert att hålen vid ögonen var lite för stora och därför sminkat skådespelaren vit runt ögonen. Den "riktiga" (tecknade) Skeletor har ju inte ens några ögon liksom (jag har googlat).
Så här ser den riktige Skeletor ut, så här såg han ut i filmen. Lite skillnad. Notera också hur fantastiskt välgjorda näshålen är i filmverisonen, dom ser ju verkligen äkta ut liksom.
Sen måste man ju dock älska att det faktiskt finns en karaktär som heter Evil-Lyn. Det är ju ett helt fantastiskt namn. Även om man undrar lite hur hennes föräldrar tänkte när dom valde namnet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home