Thursday, July 23, 2009

Vaknade två minuter för tidigt

Imorse (eller ja, vid elva) när klockan ringde var jag redan vaken. Jag hade nämligen vaknat två minuter innan den skulle ringa och då kändes det lite onödigt att somna om.

Farsan tjatar om att jag ska följa med till Kristinehamn. Är väl inte jättesugen om jag ska vara ärlig och ser inte riktigt poängen med att åka dit, men vi får se.
Är förresten inte särskilt förvånad om att han tjatar om en sån grej. Han får alltid för sej att man ska åka runt och göra massa grejer så fort han har varit ledig och hemma mer än tre dar i rad. Själv är jag inte alls sån utan kan uppskatta att gå runt här och skrota utan att egentligen göra någonting, att bara ta det lugnt liksom.
Nåväl, som sagt får vi se hur det blir, om jag följer med till Kristinehamn eller inte. Men oavsett vilket ska jag nog stänga av datorn för den här gången nu och istället packa upp min axelväska som har stått ouppackad sen jag kom upp hit förra veckan. Månadens räkningar ligger i dne nämligen och dom ska ju vara betalda ganska snart liksom.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home