Saturday, August 01, 2009

Lördagen

Som jag misstänkte blev det en tidig hemgång idag. Gick efter att Babian hade spelat färdigt och då var klockan typ tio över åtta. Tog vägen över stan hem så ja gvar hemma lite efter halv nio. Sen har jag ätit zappat runt lite på tv:n och nu sitter jag här.
Så om man ska ta och försöka sammanfatta dagen lite då.

Skönt med soligt väder när det har varit lite smådåligt både torsdag och fredag. För en gångs skull fick man användning för solglasögonen liksom.

Artistmäsigt var Moneybrother dagens höjdpunkt men överlag var det jag såg idag bra faktiskt. Måste säga att det är ganska genomgående för festivalen att det jag sett varit bra (med något undantag så klart), vilket väl tyder på att det dels varit bra akter som varit bokade och dels att jag har en rätt bra förmåga att välja det som är bra och välja bort det som inte är så bra. Recensioner kommer så klart, ska nog försöka börja skriva på dom imorrn tror jag.

Ett tag på eftermiddagen idag var det en dryg timme utan något sevärt så då satte jag mej på ett av serveringsområdena, tog ett glas vin och bläddrade igenom tidningen. Det var mycket trevligt att sitta där i solen.

På ett sätt känns det ju rätt trist att gå hem så tidigt som jag gjorde men när det inte är något man vill se och så där finns det ju ingen poäng riktigt med att vara kvar bara för sakens skull. För övrigt finns alltid en viss känsla av vemod när man lämnar festivalområdet sista kvällen, oavsett vad klockan är. Det är den där vemodiga känslan av att det är över liksom.
På vägen hem kan jag ha mött en gammal klasskamrat som kom på cykel. Är osäker på om det var det så det blev en sån där situation där man sneglar lite försiktigt på personen ifråga när hon passerade men inte riktigt vågar häsla för att man inte är säker på om det är personen man tror att det är. Nåväl, var det min gamla klasskamrat måste hon ha tyckt att jag var dryg som inte hälsade och var det inte det så tja, då var det inte det helt enkelt.

Annars vet jag inte om det hände så himla mycket idag faktiskt. Gör som vanigt och återkommer om jag kommer på något.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home