Saturday, August 01, 2009

Fredagen, med åtminstone tre positiva överraskningar

Vi kör väl ett sånt här hyfsat ostrukturerat inlägg idag också.

Det som präglat den här dagen på Putte är kylan, det har stundtals varit helt sjutk kallt. Tur då att det har varit en del bra band så man kunnat applådera sej varm.
Anna Ternheim överraskade positivt och var bättre än på Hultsfred. Även Sahara Hotnights överraskade positivt, nu såg jag i och för sej bara sista halvtimmen typ på dom men det jag såg var riktigt bra, inte alls så där trött och på rutin som det varit dom senaste gånegrna jag set dom. En tredje positiv överraskning var The Last Republic som jag på förhand trodde skulle vara en typisk britt och inget speciellt egentlgien, men dom var faktiskt riktigt bra. Och mer än så skriver jag inte nu för att inte sabba recensionerna som kommer senare (när jag har tid och ork att skriva dom).
Johnossi spelade inte riktigt lika högt som sist jag såg dom men lite extra hade dom nog dragit upp volymen. Lite trist dock att det regnade under alla deras bästa låtar så jag inte kunde ringa och dela med mej av hur bra det var.

Idag har jag dock inte handlat något. I onsdags köpte jag en t-shirt (den svarta Hello Saferide med fjädrar på) och igår kötpe jag en Hello Saferide-vinyl men idag köpte jag ingenting. T-shirten och skivan får nog räcka som shoppingfynd för den här festivalen.

Annars har jag väl inte så himla mycket att säga om idag. Det slutade regna typ efter Johnossi men då blev attans kallt istället. Dels var inte luften särksilt varm och dels blåste en svag men kall vind. Jag hade mer kläder på mej än jag haft sedan någon gång väldigt tidigt i våras och ändå frös jag. Fast dte blev lite bättre efter en stund faktiskt, antar att man typ vande sej lite plus att vandringarna mellan scenerna och det faktum att man rörde lite på sej under konserterna säkert gjorde att man fick upp lite värme.
Får väl återkomma om jag kommer på något mer som jag känner måste nämnas om dagen.

Dagens kändisspaning: Simon Norrsveden som stod och tittade på Kristian Anttila.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home