Friday, August 21, 2009

Panikläge (virus på datorn)

Nu har vi fått nått jävla virus eller skit igen. Fan också. Antagligen kommer det väl sluta med att datorn får lämnas in och så kommer gå runt och vara helt förstörd av orolighet över att viktiga dokument och musik man aldrig kan få tillbaka och bilder och massa sånt där kommer försvinna.
Det borde fan vara dödsstraff på att tillverka och sprida virus och liknande dynga. "Folk" som gör det är fan nästan värre drägg än kalasfulla eparaggare med tribaltatueringar.
Jag är så jävla förbannad och sur och faktiskt till och med lite ledsen så jag typ nästan vill gråta lite.

Tur i oturen dock att jag ju har min egen nya dator här uppe (är den jag skriver på nu), hade jag inte haft det hade det nog varit ännu jobbigare med det där jävla viruset än vad det är nu.
Och som ni säkert förstår ställer det här naturligtvis till det en aning med dom till idag utlovade recensionerna och bilderna. Bilderna för att jag inte har dom inlagda på den här datorn än och recensionerna för att jag av förklarliga skäl inte är riktigt på humör för att skriva recensioner just nu. Ha överseende med dröjsmålet, ni förstår säkert att jag är på rätt kasst humör just nu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home