Wednesday, January 06, 2010

Drygt att packa

Har ägnat eftermiddagen åt att packa. Det är ett fett drygt jobb kan jag säga. Har dock kommit fram till att jag inte kommer kunna få med allt utan morsan och farsan kommer få skica ner det med post eller bussgods eller något sånt.
Det största problemet jag har just nu är skivorna jag har här (dom jag fick i julklapp och ett par till). Är så sjukt svårt att komma på något bra sätt att packa dom där dom inte riskerar att bli skadade på något sätt. Dessutom är ju skivor sådant som man absolut vill ha med sej, skulle kännas hemskt att behöva lämna dom här. Men får se om jag lyckas klura ut någon bra lösning där, måste fundera lite under kvällen. Dock lutar jag åt att inte ta med någon mat den här gången, har så många kollin och mycket att bära ändå att det nog mest skulle bli besvärligt att dra på mat också.

Fick förresten tag på sjukt billiga tågbiljetter. Tack vare sista minuten går hela vägen från Karlskoga till Kalmar bara på lite drygt 400. Det låter kanske inte så billigt men normalt brukar jag få betalat omkring 700. Älska sista minuten!
Dessutom upptäckte jag att det blev lite billigare att köpa bussbiljetten till Örebro direkt från swebus istället för att köpa allt från sj, så där sparade jag också 10 spänn. Lysande.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home