Friday, January 22, 2010

Fan vad sur jag blir

Bofors - Troja/Ljungby 3–5 (1–0, 2–1, 0–4)

Hur i helvete kan man slarva bort en tvåmålsledning hemma mot Troja? Så jävla dåligt. Troja på hemmaplan är en sån där match där det bara ska vara tre poäng och att då tappa vad som enligt dom rapporter jag fått är en säker ledning i en match man dominerat det är tamejfan obeskrivligt dåligt.
Att aom i senaste matchen tappa poäng borta mot Sundsvall är en ska men man ska fan inte förlora, och definitivt inte tappa tvåmålslednignar till förlust, hemma mot fucking troja.
Fan vad sur jag blir. Så där ska det fan i mej inte få gå till.

Den här veckan hade man inte helt orimliga förhoppnignar om sex poäng och så blir det en enda jävla poäng. Och som sagt, att tappa poäng på bortaplan mot Sundsvall går inte att säga något om (även om den segern också slarvades bort) dom är svårspelade där uppe men hemma mot Troja ska man fan i mej vinna.
Och med tanke på att man har ett jävligt tufft program den närmsta tiden (västerås borta, dubblemöte med växjö) är det väldigt viktiga poäng man slarvat bort dom två senaste matcherna. Nu gäller det verkligen att dom tar sej samman till nästa match och ser till vinna.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home