Wednesday, May 05, 2010

Imorrn blir det utflykt

Imorrn åker jag alltså upp till Stockholm en sväng. Flyger upp faktiskt. Jag vet att det är fruktansvärt ur miljösynpunkt och så där och av det skälet har jag lite ångest inför det hela. Men den här gången var det tvunget, hade jag tagit tåget hade jag varit tvungen att stanna en natt extra och det finns det liksom inte riktigt utrymme för i budgeten.
En natt kommer jag dock stanna. Den natte nlir en natt på hotell, Clarion för att vara exakt. Kostar en del naturlgitvis (hotellrum där upp gör ju det) men jag tyckte jag kunde kosta på mej det. Även fast huvudsyftet med resan är arbete så får det ändå bli lite semester från vardagen liksom.


Nåväl, det mesta infrö resan är fixat. Inceckningen till flyget är klar, transport till flygplatsen är ordnad, får bli taxi den här gången, hade gärna åkte buss men flyget går så pass tidigt att jag skulle få ta morgonens första buss och den ska enligt tidtabell vara framme ganska precis i tid till att jag behöver vara där men jag vågar inte riktigt lita på att dom lyckas hålla tidtabellen så precis. Det enda som återstår är att packa. Det är dock fort gjort, ska i princip bara ha med mej datorn, någon extra t-shirt och tandborsten, så allt går ner i datorväskan och blir handbaggage.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home