Tuesday, May 25, 2010

Snart är det dags för esc

Klockan nio är det alltså dags, då börjar årets upplaga av esc. Måste dock erkänna att jag har väldigt dålig koll i år. Har haft lite för mycket att göra dom senaste veckorna för att skaffa mej koll helt enkelt. Jag har liksom inte haft tid att hänga med i skvaller och så vidare. Jag kommer liksom knappt ens ihåg någon låtarna som är med ikväll, och det trots att jag sett införprogrammen. Är väl ett par enstaka bidrag som jag har någon sorst vag minnesuppfattning av men då är det jag minns mest att det var förjäkla dåligt, och så kommer jag ihåg Finlands bidrag men det är också för att jag tyckte det var riktigt uselt när jag hörde det.
Den övergripande känslan utifrån det jag minns från införprogrammen är väl dock att kvällens startfält är rätt blekt och trist och allmänt mediokert, vilket väl torde bekräftas av att jag inte minns bidragen. Hade det varit något som var bra hade man ju kommit ihåg det, det är när dte blir jämntjockt och färglöst som man glömmer bort det
Men det ska bli trevligt att titta på ändå, det är ju esc liksom. Och så ska det bli spännande att se om programledarna är lika usla som dom brukar vara i esc (man brukar ju hata dom lite) eller om norrmännen lyckats skaka fram några vettiga programledare.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home