Monday, May 24, 2010

Anledningen

Anledningen till att jag inte arbetade under kvällen var det ja. Vi fick helt enkelt reda på idag att vi inte kommer få gå upp på seminariet nästa vecka, vi är liksom inte tillräckligt färdiga för att hinna klart i tid. Bittert? Definitivt. Speciellt med tanke på den ära jag brukar sätta i att vara klar i tid. Eller det var väl mer bittert precis när vi gjort konstaterandet, nu har man liksom hunnit smälta det och börjat peppa upp sej själv för att se till att det ska bli klart så fort som möjligt och att det ska bli jävligt bra. Ska man se något positivt i det hela så har vi ju faktiskt en möjlighet att få till en bättre uppsats nu i och med att vi får lite extra tid, vi kan liksom se till att skriva färdigt den och sen har vi massor med tid till att finputsa och så vidare så att resultatet blir grymt. Det är lite så man får tänka. Men visst är det ett misslyckande, det går inte att komma ifrån utan så är det liksom.
Men ska man titta på vad som gick snett så är väl en av anledningarna att vi helt enkelt kom igågn för sent. Det tog rätt lång tid innan vi kunde enas om ett ämne och sen kom vi egentligen inte igång på allvar förrän runt månadsskiftet april-maj och sen har vi väl inte riktigt producerat text i det tempo vi borde helt enkelt. Så det är väl den största anledningen skulel jag säga. Att vi sen kom igång sent och att det i slutändan blev som det blev finns en rad skäl till men jag vill inte riktigt sitta här och fläka ut detaljer kring hur vår interna process sett ut och vart det brustit och sånt där. Det leder liksom så lätt till missförstånd och misstolkningar. Men på något sätt kan man väl säga att det är bode ingens och allas fel att det gick som det gick, vi är en grupp liksom och vi är alla ansvariga för resultatet. Svårare än så är det inte.
Så det var tråkigt att få beskedet men det är bara att knyta näven, bita ihop och ta nya tag. Det kommer bli jäkligt bra det här.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home