Thursday, June 10, 2010

Morgoninlägget 20100610

När jag drog upp persiennerna imorse (well, för en knapp timme sen) stod det någon sorts skum trädgårdsskötartyp på uteplatsen och hackade bort ogräs kring häcken som går runt uteplatsen. Dock ligger det nu kvar massa jord och ogräs på uteplatsen efter hackandet. Vi får hoppas att någon av trädgårdsskötartyperna återvänder och tar städar bort det. Annars kanske man kan stämma någon?
Men man får vara glad att dom inte använde ngåra högljudda maskiner för att göra vad det nu var dom gjorde. Högljudda maskiner precis utanför fönstren är fett störigt.

Kul att Chicago vann Stanley Cup förresten (snabba ämnesbyten, man måste älska dom), gillar när det går bra för såna där riktigt gamla klassiska lag i NHL.

På tal om uteplatsen så får det nog bli en tur till systemet någon av de närmsta dagarna. Känns som man vill ha lite vin hemma ifall det skulle bli fint väder och ifall man i så fall skulle ha tid att sitta där ute. Man vill ju liksom inte upptäcka att det är fitn väder och man har tid för att ögonblicket senare inse att man inte har något vin hemma. Det går naturligtvis utmärkt att sitta där även utan vin och jag har ett par öl i kylen om det skulle vara så, men skulle man vara sugen på vin vore det ju trist att inte ha något.

Nåväl, dags att börja med skolarbetet för dagen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home