Friday, December 31, 2010

2010 års sista inlägg, statistikinlägget

Förra året vid den här tiden hade jag skrivit 5930 blogginlägg totalt, inklusive detta inlägg är bloggen nu uppe i totalt 7940 inlägg. Vilket ger 2010 inlägg under året som gått (det var därför jag la in dom två utfyllnadsinläggen, just för att det vore fränt att landa på 2010 inlägg år 2010), vilket är 63 inlägg färre än ifjol.
2010 inlägg innebrä ett snitt på omkring 5,51 inlägg per dag vilket är 0,17 inlägg färre per dag än förra året (då hade jag 5,68 i snitt). Vad det innebär i procent orkar jag inte räkna ut utan det får ni göra själva.

Som synes har jag hållit ett rätt högt tempo i år också, om än något lägre än förra året. Får se om jag fortsätter i samma tempo nästa år, har varit rätt mycket skitinlägg av typen "nu ska jag sova", "nu har jag klivit upp" och "dags att titta på tv" i år så jag har umgåtts med tanken på att sikta på ett lite lägre snitt nästa år. Men vi får vad som händer där helt enkelt.

Det här bli som sagt årets sista inlägg (annars skulle jag ju paja statistiken) så en sammanfattning av året och så där kommer imorgon eller på söndag (beror på hur bakfull jag är imorrn), men under tiden finns ju som sagt listan.
Med det önskar jag alla ett gott nytt år och så hörs vi igen 2011!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home