Thursday, December 23, 2010

Utebliven energibesparing

Tänkte att jag skulle dra ner elementen lite inna jag åkte hemifrån imorse. Är ju ondöigt att dom står och brassar på med massa värme när jag ändå inte är hemma. Blir ju massa energi som förbrukas i onödan liksom. Fast det glömde jag naturligtvis. Det har jag lite såligt samvete för faktiskt.

Men på tal om temperatur så är det som vanligt (vid den här årstiden alltså) sjukt kallt i morsans och farsans lägenhet. Speciellt golven.

Nu ska jag dock sova. Gick upp rätt tidigt imorse och resande tar på krafterna, så jag är väldigt trött. Imorgon ska jag föröska hinna med lite skoljobb och så ska granen kläs och det sista ordnas inför fredag. Behöver dock inte ordna några fler julklappar utan det är jag från och med idag färdig med. En annan sak jag ska göra är att skicka ansökan om studiemedel till csn. Hade täntk göra det idag egentligen men när jag väl hade köpt ett frimärke hittade jag ingen brevlåda så det fick vara. Dessutom råkade jag sätta frimärket i helt fel hörn (det nedre vänstra, så fel det kan bli med andra ord) så jag måste försöka vända på adressen på något sätt innan jag postar det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home