Friday, March 25, 2011

Tentan är över

Nu är jag hemma igen. Efter en minst sagt svettig promenad hem, inte nog med att man oftast klär sej lite för varmt när man börjar så där tidigt (på grund av kalla mornar) utna dessutom hann vädret förädnras. När jag gick hemifrån var det mulet (efter att solen hade kommit fram imorse tog det inte lång stund innan det var mulet igen) men nu sken solen. Så inte undra på att det blev varmt. Men jag löste det genom att ta av mej jackan.
Men hur gick tentan då? Jo då det kändes som att det gick ganska bra. Bättre än jag hade väntat mej faktiskt. Jag vgåar väl inte säga säkert att jag klarade den (det vet man ju aldrig förrän man får veta resultatet) men jag har i alla fall en god chans att ha klarat den. Så det känns bra. Skönt att den gjord.
Har kollat upp lite inför nästa delkurs också. Hade ju lite småförhoppnignar om att kunna få ngåra veckor ledigt nu då jag typ har läst den kursen innan. Så blir det dock inte. När jag läste den var den på a-nivå och nu är den uppgraderad till b-nivå så även fast innehållet är detsamma är det man ska göra med innehållet lite annorlunda. Så jag ska typ gå på föreläsningarna och göra en del av uppgifterna under kursens gång och så där men sen kommer jag få en annan tenta än alla andra. Gillar tanken på att få en specielutformad tenta bara för mej. Det känns lite exklusivt. Nu måste jag kolla bara så att inte litteraturlistan har ändrats, och om inte annat kolla vilka böcker det är jag behöver leta fram.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home