Friday, June 03, 2011

Det gick bra

Kom precis (eller well, för tio minuter sen kanske) hem. Seminariet gick bra. Fick betyget direkt efter seminariet. Får VG bara jag fixar dom justeringar som ska göras. Det är ju gött. Dessutom fick jag storartat beröm för själva opponerandet (när jag opponerade alltså). Det är ju också gött. Blev som sagt ett par justeringar att göra, men det blir det ju alltid så det hade jag räknat med. Det tar jag nog tag i nästa vecka någon gång tror jag. Helgen kan jag gott kosta på att vara lite ledig.
Tog för övrigt vägen förbi giraffen när jag gick hem. På vägen från giraffen gick det två ponnyer på cykelbanan. Den ena med en ryttare i sadeln, den andra ledd av en tjej som gick bredvid. Det var lite oväntat (att ponnyerna gick där alltså).

Nu skulle man kunna tro att jag ska slå mej ner på uteplatsen och njuta av solen och det faktum att seminariet (och i förlängningen terminen) är avklarat. Men det ska jag inte. Jag ska göra mat. Är galet hungrig nämligen. Har ju inte ätit något sen frukost liksom och dessutom suttit i skolan hela dan.
Sen blir det nog lugnt resten av eftermiddagen och kvällen skulle jag tro. Om det inte dyker upp något oväntat vill säga, men det tror jag inte att det gör (och skulle det dyka upp något oväntat vore det ju ändå inte oväntat om jag trodde att det skulle dyka upp något oväntat, rent logiskt sett alltså).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home