Wednesday, August 03, 2011

Dom har åkt

Morsan och farsan åkte här på eftermiddan så nu är jag hemma på riktigt kan man säga. Det känns ganska skönt naturligtvis, fast det var några trevliga veckor där uppe i Karlskoga (hade det inte varit för den där tentan hade jag nog kunnat tänka mej att stanna någon vecka till) så lite känns det ju som att sommarn är slut och att vardagen knackar på dörren.
Vi åkte hur som helst iväg till giraffen på dan så nu är mian skåp ännu mer välfyllda. Kommer nog inte behöva handla något annat än mjölk på en månad (minst). Inte ens makaroner, ty mor och far hade med hela tre paket lite sådär i smyg när vi åkte hit. Det är ju trevligt. Blir både billigt och sparar matlagningstid (som istället kan ägnas åt exempelvis pluggande eller, när tentan är gjord, vindrickande).

Strax innan morsan och farsan skulle åka hittade jag förresten en död geting (=en bra geting, om det nu överhuvudtaget finns bra getingar) i ena fönstret. Sjukt konstigt. Förstår inte alls hur det har kunnat hamna där. Hade det flugit omkring en geting här inne hade man ju liksom märkt det (och fått panik för den delen). Mystsikt och lite skärmmande, man undrar ju lite hur den tagit sej in. "Liket" togs hur som helst om hand och spolades, som brukligt, ner i toaletten.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home