Wednesday, August 24, 2011

Mystiska parkeringsvakter

Det är så mycket som är underbart med den här artikeln från Barometern (för er som inte orkar klicka på länken är det samma artikel som finns på bilden):
Först och främst att det överhuvudtaget blir en nyhet när någon är besviken över en p-bot. Är det någon som fått en p-bot och inte blivit besviken eller upprörd eller sur? Men också beskrivningen av den mystiske parkeringsvakten som smyger omkring och sedan flyr från platsen, dessutom med nedböjt huvud som för att dölja sitt ansikte. Jag ser en bild framför mej där det äldre paret hotfullt viftandes med käpparna jagar efter parkeringsvakten, rentav försöker springa ikapp bilen när parkeringsvakten rivstartar för att ta sej därifrån. Men man undrar ju också vad det är för mystisk parkeringsvakt som smyger omkring i mörkret (eller okej, vid sju kanske det inte är mörkt vid den här tiden på året, men erkänn att man tänker sej att det var mörkt) och delar ut parkeringsböter i smyg.
En annan sak som är underbar är ju det äldre parets uppenbara rätthaveristtendenser. Att dom först funderar på att flytta till Kalmar men på grund av en parkeringsbot blir så upprörda att dom aldrig någonsin sätta sin fot här igen. Och dessutom tycker det är en så viktigt fråga att dom skickar ett, får man anta, upprört mail till kommunalråden.

Nåväl, nu ska jag gå och lägga mej. Imorgon får vi se vad som händer. Förhoppningsvis något trevligt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home