Thursday, September 22, 2011

Ringde för tidigt

När jag slog på väckarklockan igår måste jag, utan att ha märkt det, ställt om klockan. Antingen det eller så har den ställt om sej självt under natten. Den gick nämligen en timme före under morgonen och ringde således en timme tidigare än den egentligen skulle ringa. Märkte det dock inte, även om jag tyckte att det var ovanlig mörkt, förrän jag stängde av alarmet på telefonen (använder den som back up-väckarklocka när jag har en tid att passa, ifall det typ skulle bli strömavbrott eller nåt så att vanliga väckarklockan inte fungerar) och noterade att klockan på den visade några minuter i sex.

När det hela uppdagades blev jag naturligtvis lite sur och allmänt trött men tog raskt av mej både strumpor och glasögon och gick och la mej igen. Sov en knapp timme tills klockan ringde igen (på rätt tid) och klev sedan upp.

Nu ska jag snart dra iväg för att åka till Nybro/Pukeberg. Får hoppas att den där tidiga väckningen inte gör så att jag blir tröttare än vanligt i skolan och tappar koncentrationen allt för mycket (eller i värsta fall somnar). Men det visar sej väl.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home