Sunday, October 23, 2011

Ännu ett märkligt sammanträffande

Har ju under veckan som gått nämt ett par märkliga sammanträffanden. Nu har det skett ännu ett. Häromdagen kom jag, av någon högst oklar anledning, tänka på det gamla kassa bandet The Moffats. Ett band som jag av förklarliga skäl inte ägnat en tanke åt sen dom hade någon sorts halvhit typ 1998. Riktigt varför dom ploppade i huvudet vet jag inte heller. Hur som helst, typ dagen efter råkar jag klicka in mej på någon blogg på Aftonbladet, och där nämns The Moffats. Alltså hur stor sannolikhet är det att det ska hända? Helt jävla sanslöst. Börjar nästan tro på allvar att det är något skumt på gång.

Men när vi ändå är inne på ämnet vidskepelser så ser horoskopet för kommande vecka väldigt trevligt ut. Alla horoskop jag trillat över för kommande vecka är sammstämmiga om att jag (1) kommer ha en het vecka på kärleksfronten (ord som glöd och passion är ständigt återkommande), samt att jag (2) kommer ha en lyckad vecka ekonomiskt där jag ska ha tur med det mesta och det är en bra idé att shoppa. Dessutom ska tydligen torsdag (när jag dessutom råkar fylla år) vara veckans turdag och ska enligt det horoskopet vara en dag som är "nästan som gjord för mej". Vilket inte bara är intressant i så måtto att torsdagen är min födelsedag utan också för att det överensstämmer med ett oerhört specifikt helårshoroskop som publicerades i någon bilaga i början av året, enligt det ska jag nämligen träffa den rätta just på torsdag, mer specifikt medan jag klagar på något.
Allt som allt känns det med andra ord som att det kan bli en intressant vecka som börjar imorgon. Är ju inte utan att man är en liten aning förväntansfull.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home