Thursday, October 27, 2011

Skriva vidare

Ska köra igång med dagens skolarbete nu. Förhoppnignsvis ska det gå bra. Vore skönt att dagen till ära kunna ta det lite lugnt under eftermiddagen. Det som ska göras är att jag saka skriva vidare på reflektionen kring Bröderna Mozart. Den ska vara på omkring fem sidor och jag har skrivit ungefär fyra så det är inte jättemycket mer som behöver skrivas, bara man håller sej fokuserad borde det ju gå fint liksom.

För att fortsätta tjata lite om horoskop kan jag för vörigt upplysa om att denna dag inte bara är min födelsedag och inte bara kommer vara "på många sätt magnifik". Enligt det stora "kärleksastrot" i Klick i början av året ska jag ju även träffa den rätta idag. Mer exakt medan jag klagar på något. Spännande!
Förra året skulle jag visserligen träffa den rätta någon gång i september medan någon höll ett tal och det gjrode jag ju inte. Fast å andra sidan har ju hela två horoskop i veckan pekat ut just idag som en riktig toppendag, och ska man se det logiskt är det nog mer troligt att jag klagar på något idag (finns det någon dag när man inte klagar på något alls?) än att jag skulle lyssna på ett tal en septemberdag ifjol.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home