Sunday, December 25, 2011

Blev en trevlig julafton

Gårdagen var väldigt fin och trevlig. Dock blev det ganska sent, vi satt och spelade spel (bland annat nya TP, jag vann i utklassningsstil) till typ halv tre på natten. Ingen supersen tid för mej egentligen (jag bruakr ju gå och lägga mej runt 1-2 annars) men rent generellt är det ju ganska sent. Så för första gången på typ sjukt länge satte jag mej inte vid datorn innan jag gick och la mej. Det gick ju uppenbarligen bra det också.

Men julfriandet var som sagt fint. Överlag traditionellt och stillsamt, sådär som det ska vara. Naturligtvis delades det ut julklappar, jag fick några böcker, några skivor, lite pengar, en godisklubba, en fickalmanacka, en turistbroscyr om Karlskoga och Degerfors, ett par t-shirts, kalsonger, dyrdeo, bestivk, tallrikar, en automatisk pepparkvar, olivolja och en nyårskit bestående av en flaska vin, en flaska bubbel (dock av på tok för bra sort för att tolvslagsdricka), ett par öl och diverse "barnkalasattiraljer" (typ roliga mössor och serpentiner). Trevliga julklappar får man säga.

Dom övriga som var här (utöver morsan, farsan och syrran även farmor, farfar, en farbror och en kusin) verkade också nöjdam ed sina julklappar. Kul när sånt man ger bort uppskattas tycker jag. Menvad var nu den där pinnen med öglor jag gav till farsan? En hockeyklubba naturligtvis. Hade tänkt köpa en hockeyklubba till wii åt honom så man kan vara två som spelar, men jag fick inte tag på någon så då byggde jag en själv istället. Tycker det var lite fiffigt faktiskt. Bör väl dock tilläggas att det inte var det enda jag gav honom, han fick även en nunchuck till wii (dom hade bara en förut och man behöver en sån för att kunna spela hockey).

I övrigt vet jag inte om jag har så mycket att säga om igår.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home