Tuesday, January 17, 2012

Lyckad skoldag

Presentationen imorse gick bra. Företaget vi arbetat med verkade också nöjda och som om dom tog till sej det vi hade kommit fram till. Och efter fick vi en present som tack. Varsitt presentkort på Kalmarkrogar (som äger rätt många restauranger i stan), på 950 spänn. 950! Det blir en riktig brakmiddag om man använder allt på samma gång. Sjukt fin present.

Sen var det lite enskilda samtal med läraren om hemtentan och kursen och sånt under eftermiddagen. Jag var inte schemalagd förrän vid fyra, och presentationerna var klara vid elva så det blev en rejäl lucka där. Så åt lite lunch och utnyttjade sedan pausen till att ta en promenad ner till stan för att fixa biljett till Popidyll på lördag. Samtalet med läraren gick hur som helst bra. När ett dylikt samtal börjar med att man får veta att lärare tycker att man är jätteduktig brukar det ju göra det. Fick också veta att jag kommer få ett högt betyg i kursen, det är ju kul. Det tyder ju på att man gjort något rätt liksom (hej falsk ödmjukhet).

När jag gick tillbaka till skolan från stan tog jag för övrigt en väg jag aldrig gått förut. Tänkte att det kunde vara kul att göra det när jag ändå hade massa tid att slå ihjäl. Upptäckte då något jag inte alls visste fanns förut. Ett gammalt sjukhus från sent 1800-tal (nu verkade det dock vara konstnärsateljéer där) i vad som verkade vara en ganska vildvuxen och ovårdad park/trädgård. Byggnaden i sig var också ganska sliten och allt sammantaget gjorde att det blev en ganska skönt småkuslig känsla över det hela. Det kändes liksom som något hämtat ur en spökfilm eller liknande. Oerhört charmigt om jag får säga det själv.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home