Sunday, May 27, 2012

Börja opponera

Såhär dagen efter känns det som att det mest anmärkningsvärda är att det blev en sån utklassningsseger. Det var blev ju liksom aldrig ens särskilt spännande utan när Sverige gått upp i ledningen ökade den ju bara hela tiden. Tämligen underbart för övrigt.

Tycker dock fortfarande det är märkligt att Storbritannien fick så lite poäng. Deras låt var ju faktiskt ganska fin. Fast dom som gillar ballader kanske röstade på någon annan i och för sej, fanns ju en del i det facket i år.
Och ja, jag saknade Finlands fina sång i finalen. Den hade helt klart varit värd att gå dit (förutom Sverige var det min favvo i år). Såg dock att det inte var jättelångt ifrån att den hade gått vidare från semifinalen. Skiljde bara typ 11 poäng eller nåt sånt upp till en finalplats.

Nåväl, nu är det hgö tid att börja med det jag har att göra idag. Läsa igenom uppsatsen vi ska opponera på och börja fila på just opponeringen. sen ska jag dessutom tvätta lite i eftermiddag. Så det blir nog inget häng i solskenet på uteplatsen idag är jag rädd. Trist, men det är ju som det är.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home