Monday, May 21, 2012

Sista uppsatsveckan har börjat

Handledningen imorse gick bra. Fick en del bra kommentarer och tips om det vi skrivit och i vilken riktning vi bör ta det på slutet, och en del synpunkter på sådant som bör ändras och utvecklas och så vidare naturligtvis. Dessutom fick vi veta att vi kommer få gå upp på slutseminariet nästa vecka, det känns lite skönt.

Sedan har resten av dagen ägnats åt arbete. Först några timmar på skolan, och sedan här hemma under eftermiddagen. Det har flutit på helt okej, men dom riktigt stora arbetsdagarna blir tisdag, onsdag och torsdag. Men vi vet ungefär vad vi behöver göra så det handlar till stor del bara om att formulera det och få ner det på papper. det ska förhoppnignsvis gå finfint. På fredag morgon är det inlämning.

Ett litet undantag har jag dock haft från skolarbetet idag. På vägen hem tog jag vägen förbi stan för att fixa biljetter till fredagens popidyll. Gikc lite sådär. Dom hade inte fått biljetterna idag heller, men dom skulle lägga undan biljetter när dom kom så då kan jag kila in och fixa det senare i veckan utan att behöva noja för att biljetterna ska ta slut. Det är ju bra.

Nu ska jag nog göra mej lite mat. Bacon blir det idag. Dock kommer jag inte dricka mjölk till maten idag. Orkade inte gå till affärn så jag köpte en flaska Brämhults Hallonad på pressbyrån för att dricka till maten (vill liksom inte riskera att mjölken tar slut så jag inte har någon till morgondagens frukost). Inte omöjligt att det blir lite mer skolarbete efter maten.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home