Sunday, July 29, 2012

Sista kvällen lyckades jag med vad jag försökt med en stor del av sommaren

Sista kvällen i Karlskoga lyckas jag för första gången också vinna hjärter med Saint Etienne i lurarna. Har annars varit totalt omöjligt att vinna hjärter när man lyssnat på Saint Etienne under sommaren. Det har varit som en förbannelse. Med annan musik har det gått finfint, men just med Saint Etienne i öronen har flrkusterna radat upp sig. Men så ikväll lyckades det. Äntligen liksom.

Men imorgon åker jag alltså tillbaka till Kalmar. IKEA-kursen kör igång igen 6/8 och det kan vara skönt med någon veckas lugn där nere innan det drar igång igen. Kommer åka bil ner faktiskt. Farsan har erbjudit sig att skjutsa ner mig och jag tackade, till sist, ja till erbjudandet. Tvekade dock länge, främst för att det inte känns miljömässigt försvarbart att bli skjutsad med bil. Men bestämde mig som sagt för att efter mycket funderande acceptera erbjudandet. Delvis för att jag har en del grejer som hade varit svårt att få med på tåget på ett bra sätt. Så nu blir det en dag i bil imorgon. Blir nog bra, även om det skaver lite i miljösamvetet.

Nu ska jag dock gå och lägga mig så jag orkar upp i hyfsad tid imorrn. Kan ju vara skönt att komma iväg så det inte blir toksent innan man är framme.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home