Saturday, November 24, 2012

Väldigt lite sömn

Oj vad rätt jag fick med förra inläggets rubrik. Eller kanske inte egentligen, tveksamt om man kan kalla sömnen jag fick för timmar. Blev en sådan där kväll då det visade sig bli stört omöjligt att somna. Sista gången jag tittade på klockan var hon 03:17, och då tog det en hyfsad stund till innan jag somnade, så det blev max 1,5 timmes sömn. Härlig uppladdning inför en resdag.

Är det förresten inte märkligt att de där kvällarna då man inte kan somna så ofta kommer när man ska upp tidigt morgonen efter? Visst, vissa gånger är det fullt förståeligt om man ska gå upp tidigt första gången på länge och går och lägger sig mycket tidigare än man gjort ett tag, exempelvis i slutet av en längre ledighet eller så. Men som den här gången, när jag gick och la mig ungefär samma tid som vanligt och följde så gott som de vanliga rutinerna, då är det ju rätt märkligt. Jag menar, det är ju knappast som att man blir nervös över att åka tåg till Karlskoga, den resan har man ju gjort ett antal gånger förut.

Nåväl, strax börjar det bli dags att ge sig iväg. Får se om jag skriver något från tåget. Beror nog dels på hur lång tid frukosten tar (för den serveras på samma sträcka som jag har internettillgång på tåget) och dels vad jag känner för när densamma är uppäten. Kan ju vara så att jag blir skittrött och bestämmer mig för att sova några minuter. Inte omöjligt med tanke på natten.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home