Tuesday, December 25, 2012

Julafton 2012 är över

Så var julaftonen över för den här gången. Har varit en fin julafton. Det har varit snö (stundtals med riktigt juligt snöfall), ganska kallt och precis ett sådant vinterlandskap utanför fönstret som man vill att det ska vara vid jul. Det har varit god mat, vackra ljus, kulörta kulor och glitter. Det har varit fina julklappar och trevligt umgänge med släktingar. Det har varit julmust, Kalle Anka och spelande av spel med familjen. Allt det som en julafton ska innehålla. Det har helt enkelt varit förjäkla trevligt och väldigt fint. Enda nackdelen är väl att jag haft lite halvt om halvt halsont och därför befarar att jag kan vara på väg att bli sjuk. Men är det så får man i alla fall vara glad att det inte bröt ut idag, även om förhoppningen naturligtvis är att det ska stanna vid lite halv halsont och inte bli något mer.

Vad fick jag då i julklapp i år? Tja, jag återkommer nog till det imorgon men i paketen fanns bland annat några skivor, en stekpanna, en bok om Morrissey, lite cash, en pyjamas och lite annat smått och gott. Himla roligt också att alla verkade bli glada för sina julklappar, och att man kände att det man själv gav bort verklige träffade rätt.

Nåväl, nu ska jag gå och lägga mig och vila ut. Kommer nog inte sova tills jag vaknar, för då blir det så himla sent, men jag ställer nog klockan någon timme senare än vanligt imorgon. Men på återseende då helt enkelt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home