Saturday, April 06, 2013

Uteplatseftermiddag

På eftermiddan idag var det så härligt väder att jag slog mig ner på uteplatsen en stund. Kan nog sägas ha varit säsongens första riktiga uteplatssittande. Det var riktigt gött i solskenet invid väggen, och perfekt uppladdning inför kvällens Nordpolen-konsert. Är sjukt peppad på konserten faktiskt, mer peppad än jag varit inför någon konsert på rätt länge. Har ju liksom lyssnat rätt mycket på senaste skivan sen den släpptes för nån månad sen. Årets hittills bästa svenska skiva i mina öron (även om risken nog är rätt stor att den tappar den titeln när Håkans nya kommer om ett par veckor).

Annars har dagen inte varit så värst händelserik. Sa hej till en hund jag mötte i trappen och som var ivrig att hälsa (hann dock bli en smula nervös inna jag insåg att det var hälsa den ville, rottweilers är ju rätt respektingivande om man säger så), men det är typ det enda som gått lite utanför mallen för vad som brukar hända på dagarna.

Nåväl, tror inte jag kommer skriva något mer här innan jag drar iväg mot kvällens förlustelser utan jag säger på återseende under morgondagen helt enkelt. Förhoppningsvis är jag då inte allt för bakis.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home