Friday, May 31, 2013

Ikväll blir en popkväll

Gick typ skitbra att tvätta idag. I alla fall om man bortser ifrån att allt inte hann bli helt torrt vill säga. Min plan att sätta mig i solskenet på uteplatsen med ett glas rosé när jag hade tvättat färdigt gick dock om intet. Var liksom moln och jox. Fubbigt tycker jag, åtminstone med tanke på att SMHI så sent som igår eftermiddag utlovade strålande sol hela dagen.

Och om ngåra timmar är det alltså dags att promenera iväg till Popidyll igen. Det ska bli kul. Kan mycket väl bli så att det blir mitt sista besök på Popidyll. Sista gången innan sommarn blir det nästan säkert, och det är ju långt ifrån säkert att jag bor kvar här i stan framemot hösten. Så det kan vara så att en epok går i graven ikväll. Men det är inget att sörja, det är snarare en anledning att ha en förjäkla bra kväll.

Sitter för övrigt här och lyssnar på St. Etienne och sippar på ett glas vin, så man kan nog säga att jag redan börjat förbereda mig så smått för kvällens äventyr. Eller kanske rentav att jag så smått redan inlett kvällens äventyr.

Men innan det är dags att börja göra sig klar på allvar ska jag naturligtvis titta på Nineties.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home