Friday, September 13, 2013

Kanske den sista

Har tillbringat en stor del av denna dag på uteplatsen. Där var det som alltid härligt. Med tanke på hur väderprognoserna ser ut framöver kan det mycket väl ha varit sista sessionen på uteplatsen någonsin. Så det kändes lite vemodigt att gå in. Men jag såg i alla fall till att avsluta snyggt med att låta sista skivan jag spelade bli den skiva som jag antagligen spelat flest gånger när jag suttit där, och som för mig är den som nog är allra starkast förknippad med uteplatsen. Det är en gammal sonicskiva så det är egentligen ingen jättespeciell skiva i sig, men det är en jäkligt bra samlingsskiva och den kom ungefär samtidigt som jag började hänga där ute så den blev ganska snabbt förknippas med uteplatssittandet (och så har den ganska perfekt längd för att hinna läsa tidningen och dricka ett glas vin, vilket gör att den är en bra skiva att börja en uteplatssession med). Och sen Je Ne Sais Pas Ce Que Je Veux och Voila av Francoise Hardy som "ingångsmusik".
Så visar det sig att det var sista gången på uteplatsen blev det i alla fall en fin avslutning, som liksom slöt cirkeln lite grann.

Annars så finns det nog inte så mycket att säga. Spillde lite blåbärssoppa på tröjan, så det får jag spruta wine away på när jag ska tvätta. Tur då att jag ska tvätta redan på söndag så jag inte hinner glömma bort det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home