Tuesday, December 04, 2018

Tvätt och matlagning

Hade alltså tvättdag idag (tvättande gick bra, tackar som frågar), och eftersom jag ändå var uppe tidigt passade jag också på att dra igång ett långkok i morse. Gjorde en liten pulled beef-variant som blev sjukt jävla bra. Gjorde ett litet experiment och kryddade den med kanel och det visade sig vara ett riktigt bra drag. Funkade hur bra som helst med övriga ingredienser och smaker.
Sammantaget kan man väl hur som helst och således säga att det blev något av en hushållsbestyrdag. Ibland behöver man ju ha en sådan också.

För övrigt och på tal om något helt annat behöver jag nog ominstallera tinder-appen i telefonen. Har blivit något fel så den mer eller mindre hänger sig på var 5-6:e person jag swipar. Det ärlätt och snabbt gjort men ändå en sådan där grej man drar sig lite för. Någonstans är man ju ändå lite nojig att något ska bli fel så att ens profil och de matchningar och meddelanden och skit man har bara försvinner. Förvisso osannolikt, men ändå. Får väl ta tag i det när jag hunnit bli tillräckligt less på det som inte fungerar för att skita i om jag förlorar något.

Imorgon är det onsdag och då ska jag utöver att putsa glasögonen också förbereda ytterligare några "luckor" i årets adventskalender på insta. Blir nog fullt upp.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home