Wednesday, August 14, 2019

Så var vi igång

Bofors - Örebro 4-5 förl. (2-1, 1-2, 1-1, 0-1)

Första träningsmatchen, det eftersom det var andra året numer traditionsenliga derbyt. Bra intensitet för att vara träningsmatch, särskilt för att vara den första. Blir väl så kanske när det är derby och mycket folk (drygt 2400) på läktarna. Men visst, det märktes väl att det var träningsmatch i så måtto att det emellanåt brast lite i timing och passningsspel och sådär. Det är ju sånt som kommer med tiden, matchvanan och mer nötande på träning. Tycker dock att BIK visade fina intentioner och lovande takter. Finns helt klart något att bygga på framöver.
Sedan grämer man sig ju lite över resultatet. Hade smakat gott med en seger. Trodde att det skulle rinna iväg där ett tag när Örebro hade vänt 2-0 till 2-3, men starkt av BIK att lyckas ta det till förlängning. Där trodde jag nog att det skulle kunna gå vägen, när BIK blev fulltaliga kändes det som att vi tog över det mesta av spelet. Men ett pucktapp på offensiv blå och så gick det som det gick. Men men, bättre att det händer nu än när det står poäng på spel.
Resultatet till trots en ganska kul match. I synnerhet för att vara en tidig träningsmatch. Resultatet tar vi revansch för när vi möts framåt vårkanten.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home