Monday, April 06, 2020

Spontant kakbak

Blev sugen på att ha något tilltugg till Pensionat Paradiset, så fick ett ryck och slängde ihop en plåt chokladmadeleines i förmiddags. De blev smarriga. Och Pensionat Paradiset var naturligtvis lysande. Som alltid.
Likaledes lysande att det finns upplagd på play. Där kan man ju då se den gång på gång på gång, och alla som inte gjorde sin medborgerliga plikt och tittade på filmen när den sändes får ju då möjlighet att reparera sitt misstag.

Var även upp på kontoret en sväng på eftermiddagen. Det börjar dra igång på allvar inför nästa nummer av tidningen nu. Så de kommande veckorna fram till deadline kommer jag nog mixa hemjobb med att titta upp dit lite då och då. Själva skrivandet är ju inte så platsbundet utan går ju att göra i stort sett var som helst bara det finns en dator.
Annars inga jättesensationer under dagen. I morgon är det förresten en ny toppenfilm på tv. Hans majestät får vänta. Har sett den ett antal gånger. Den är mycket bra. Återstår väl dock att se om jag hinner titta på den i morgon. Tänkte försöka fokusera på jobbet då så jag kommer igång och ligger i fas.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home