Sunday, January 31, 2021

En pärs

Blev eventuellt kanske någon öl för mycket igår. Dels för att minnesbilderna av delar av kvällen är minst sagt suddiga men ännu mer för att jag varit gravt bakis idag. Kände mig hyfsat okej imorse så när farsan ringde och frågade om jag ville åka med till Maxi sa jag ja. Kände mig trött och lite lätt huvudvärk när jag gick ut, men inget ohanterbart. När jag varit uppe och stått och gått en stund slog dock bakfyllan till med full kraft. Blytyngdströtthet, framförallt illamående. När jag kom hem igen var jag tvungen att lägga mig på golvet en stund och djupandas för att inte riskera att få torka upp frukosten från golvet. Det tog sin tid att få allt inplockat i skåpen. Jag fick ständigt pausa för att vila och andas. Efter att ha legat på soffan en stund lyckades jag dock sätta mig och läsa tidningen. Sedan lutade jag mig tillbaka, somnade och sov i typ en timme. När jag sedan vaknade till hade illamåendet tack och lov flugit sin kos. Då var klockan framåt fyra. Första delen av dagen var onekligen en pärs.

Det är en nackdel man inte riktigt tänker på med att krogarna stänger tidigt. När puben stängde, jag och en kompis hade varit där och ätit en bit och svingat ett par bägare, satte vi oss här och drack ett par glas till. Snackade skit, lyssnade på musik, sådär som man brukar. När man sitter så blir det ju lätt hänt någon öl mer än det hade blivit om man var ute, om inte annat för att "tröskeln" att man måste betala för varje glas saknas.

Hur som helst var det åtminstone så vitt jag minns en trevlig kväll. Det kanske kan vara värt några timmars illamående.

På tal om något helt annat sålde farsan ett gäng gamla leksaksbilar på auktion i dag. Alltså jösses, de gick för mer än tre gånger utropspriset. Bra affär får man ändå säga.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home