Wednesday, February 17, 2021

Späckad dag väntar

Fortsatt fokus på jobb idag. Inte fått riktigt så mycket gjort som jag hade trott/hoppats tyvärr då saker som ligger utanför min kontroll gjorde att jag fick ändra planerna lite grann. Det kommer jag behöva jobba ikapp under morgondagen. Blir en lång och fullspäckad dag imorgon. Först intervju i Storfors, sedan ska jag stanna till i både Linnebäck och Kristinehamn för att knäppa ett par bilder innan jag åker till Degerfors för bilder och ett par kommentarer. Sedan ska texter skrivas. Lär nog behöva bli lite kvällsjobb skulle jag tro.

Trodde att det den här deadlineveckan skulle bli ovanligt lugn då jag lyckats jobba undan mycket tidigare veckor, men det blir visst stress och hårdköra på slutet ändå. Men det är bara att gasa och jobba på. Lugnt, metodiskt och effektivt, då ska det allt gå vägen den här gången också. Och absolut inte stressa när jag sitter i bilen och åker runt större delen av östra Värmland. Det är ju faktiskt vinterväglag.

Sedan hade det kanske varit önskvärt om allt inte samlats på en dag, men nu blev det som det blev av olika anledningar och då får man anpassa sig efter det. Ser mycket fram emot att bli färdig för dagen imorgon och sjunka ner i soffan med ett glas vin.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home