Sunday, March 07, 2021

Ny seger!

Tingsryd - Bofors 0-4 (0-1, 0-1, 0-2)

Gött med seger. Najs med hållen nolla. Och i och med att Björklöven gick på pumpen drog vi ifrån lite i kampen om andraplatsen. Skulle AIK slå Södertälje imorgon har vi riktigt bra möjligheter att bli tvåa i serien. Har jag räknat rätt räcker det i så fall med två poäng på de tre sista matcherna förutsatt att något av de jagande lagen går rent i avslutningen. Men det får väl visa sig antar jag.


Måste även nämna en annan grej: När jag runt lunchtid gick hemifrån för att åka till Maxi var det lilla torget utanför konsum avspärrat och med massa polisbilar på och runt parkeringen. Visade sig att någon fått för sig att råna konsum och att det då avlossats ett skott. Gärningsmannen blev dock gripen tämligen omedelbart och ingen blev skadad så det var ju bra. Man får hoppas bara att personal och övriga kunder inte blev allt för traumatiserade av det hela.

Ur ett lätt egoistiskt jobbperspektiv är det dock inte utan att det svider lite att jag inte har fönster åt det hållet. Dagens, kanske veckans stora lokala nyhetshändelse inträffar sisådär 50 meter härifrån och så missar jag det. Hade ju kunnat vara överlägset först med den nyheten annars. Som journalist känns det lite surt att ha bommat en sådan chans.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home