Saturday, May 29, 2021

Det senaste

Blev en pubkväll med efterföljande hemmabärs med en polare igår. Det var en trivsam och rolig kväll. Klarade mig även hyggligt från bakfylla, kände mig mest bara matt utan att må direkt dåligt. Det trots att sista biten av kvällen är rätt dimmig.

I dag skulle vi ha uppvaktat farmor på födelsedagen. Det blev dock inställt/uppskjutet då farsan vaknade med halsont. Då är det ju bäst att ta det säkra före det osäkra, och även om det "bara" skulle vara en vanlig förkylning vill jag inte riskera att bli smittad av det heller. Kommer vara väldigt mycket på jobbet nu ett par, tre veckor framöver så jag har inte tid att bli sjuk. En stor andel av innehållet i tidningen vilar ju på mina axlar, så skulle jag vara frånvarnade med kort varsel kan det ju ställa till det ganska rejält.

Hur som helst, eftersom jag var rätt seg och sliten gjorde det mig inte så mycket att uppvaktningen sköts upp. Det var skönt att få en dag där jag bara kunde ta det lugnt. Tog en promenad längs med sjön, och sedan har jag kollat på ett par filmer här under kvällen. Inte så tokigt alls.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home