Sunday, May 30, 2021

Inte riktigt som vanligt för ovanlighetens skull

Inte riktigt en vanlig söndag idag. I och med att farsan gått och blivit förkyld knallade jag inte ner till dem för att äta middag. Så morsdagsfirande och slikt sa vi helt enkelt får skjutas lite på, det är inte mer med det.

Istället ägnade jag eftermiddagen åt att sitta på balkongen och läsa. Det var trivsamt, men det märks att man inte är riktigt van för jäsiken så varmt det kändes. Under kvällen, bara strax innan det stod klart att Sverige slog Slovakien i hockey-vm och fortfarande har en (liten) chans till kvartsfinal, ropade jag in en väldigt fin skrivmaskin till ett extremt bra pris på nätauktion. Den hade ett utrop på 800, jag fick den för 150. Det kan man inte kalla en dålig affär. Ser fram emot att kunna hämta ut den här till veckan. Vad jag ville ha sagt med det var hur som helst att det var en bra kväll.

Med start imorgon är det några tuffa jobbveckor som väntar. Sommarnumret är extra tjockt, så det kommer bli mycket som ska skrivas. Förhoppningsvis kommer det gå fint, även om det som alltid känns som ett berg att bestiga på förhand. Kanske skulle skriva auktionskollen om skrivmaskiner den här gången? Känner mig lite inspirerad efter kvällens fynd.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home