Wednesday, March 16, 2022

Rekord!

Tingsryd - Bofors 1-4 (0-1, 0-2, 1-1)

Härligt med seger i sista grundseriematchen. Med det knep vi också tredjeplatsen, och tog oss äntligen upp på 100 poäng för första gången. Det är inte många gånger genom åren trean nått upp till så många poäng så det får man säga är starkt jobbat. Gött att man kunde gå in och vinna med så pass klara siffror ikväll också, det ger ju en bra känsla inför slutspelet.

Nu pekar väl mycket på att det blir Kristianstad i kvarten. Förra året valde ju alla motstånd efter tabellplacering och jag skulle kunna tänka mig att det blir så imorgon också. Man vill ju liksom inte ge det valda laget lite extra tändvätska eller riskera att åka ur för att man valt att "hoppa över" ett sämre placerat lag. Förutsatt att det bli Kristianstad kan det bli en knivig serie. Har ju varit tufft mot dem. Dock slog vi dem ju senaste mötet, och de har inte varit lika bra på slutet som de var under hösten. Kan nog hur som helst bli rätt grinigt och tufft. Minns jag sista hemmamatchen mot dem så var det riktigt grinigt och jag har för mig att jag tänkte att en slutspelsserie mot dem skulle kunna ha potential till att bli en riktig hatserie. Men vi får se. Spännande lär det bli i vilket fall.

Drömscenariot vore ju att vi vinner vår kvartsfinal samtidigt som Modo klantar till det och förlorar sin. Då går vi in i semi med hemmaplansfördel och får av allt att döma möta Björklöven eller Västerås. Det skulle kunna bli en grymt explosiv semifinal. Men dit är det i så fall ännu långt. Först och främst måste vi ta oss förbi kvarten. Det blir tufft nog, oavsett vilka vi får möta där.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home