Tuesday, September 26, 2006

Nattmacka

Jag är hungrig, jag tror jag ska göra mej en rostad smörgås.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

I fredags natt när jag kom hem efter att ha varit hos anna en stund, vad möter mig då. Jo det ska jag berätta! I våran trapputgång precis framför våran dörr så låg det en spya. När jag öpnnar dörren så sitter nicklas vid badkaret utan tröja och alldeles ned spytt. Å herregud tänkte jag! Jag rusade in till mamma o ba det ligger en spya precis utanför dörren o hon ba låt den ligga vi tar den imorron. Ja eller hur, jag kunde ju inte låta spyan ligga där och så går våra grannar ut o ser den precis utanför våran dörr det hade ju vart as skämmigt. Så jag fick torka upp det där äcklet!
Jag har aldrig sett min bror så jävla full asså jag vet inte om jag har sett nån så jävla full, det var nog det värsta jag sett. Ja Nicklas det va det faktiskt!
Så pratar jag med Bror och frågar om han ska ha vatten, den ungen blir typ sur på mig och förklarar att han måste gå igenom det här själv. Gå igenom vad då frågar jag. Ja men Demonerna och Andarna kläcker han då! Jaha Nicklas Demoner och Andar jag hoppas att du kom igenom dem tillslut :P
Bara så du vet du är skylldig mig en nu!

2:55 AM  
Anonymous Anonymous said...

lol åt världens bästa kommentar. du är så avslöjad nicklas. :D

9:32 PM  
Blogger Nicklas R said...

Jag vet, och det där är ändå bara det sista som hände...

10:42 PM  

Post a Comment

<< Home