Saturday, March 03, 2007

Kvällen

Alltså det är delade känslor för den här kvällen, sett till antal besökare var det liksom vår sämsta kväll någonsin (vilket har sina förklaringar, dte hädner rätt mycket den här helgen, många var ute förra helgen och så vidare). Dessutom blev vi tvinagde av wickan att ta 20 spänn för garderoben, något som vi absolut inet vill då vi själva hatar nrä man får betala garderob. Dte känns liksom så sniket. Dom kändes överhuvudtaget jäkligt snikna, visst det kom inte jättemycket folk men i och med den förkastliga garderobsavgiften så fick vi tillräckligt stora intänkter för att vi skulle kunna få ut det vi hade räkant ut att vi borde ha. Men se det gick inte, nej vi fick ut avsevärt mindre än vad vi borde. Så ja nu kommer vi få ta lite från bidragspengarna för att betala en faktura som ännu ej är betald, och det är fan inet så bidraget ska användas. När wickan dessutom verkar tro att ett eventuellt överskott i kassan ska bli deras så är dom helt fel ute, blir det ett överskott är det våra pengar och det är inget att diskutera utan så är det bara. Vi måste nästan se till att få full kontroll över kassan själva på något sätt, för så här kan det inte fortsätta att vi nästan måste be dom om pengar för att betala band och så vidare.
Men till det positiva då, jag är trots allt det där krånglet jäkligt nöjd med kvällen och det var kul som fan. Lamont var strålande och dessutom attasn trevliga att ha att göra med, sen kom det faktiskt en liten dissning av Degerfors den här gången också och det är ju alltid kul. Våra gästDJs var också grymma, dom spelade riktigt schysst musik hela tiden och var också dom attans trevliga. Fick till och med ett par skivor av Johan (en på vit vinyl, skitcoolt). Men dom var schyssta som sagt och jag lovade att höra av mej nästa gång jag skulle upp till stockholm. Sen var det också väldigt kul att göra odm uppgfiter ja ggjorde idag, jag minglade liksom omkring och pratade med folk om vad dom tyckte om klubben och så där och så såg jag till så allt funkade och så vidare (vilket jag brukar göra i och för sej men det var lite roligare när man inte hade skivspelare att tänka på hela tiden).
När vi stängde så blev vi faktiskt bjudna på efterfest men det drog ut så på tiden innan vi kom ut (det var nån som hade tappat bort en mössa som vi hjälpte till att leta lite efter) hade dom hunnit försvinna och det var ju lite synd men det kommer ju fler efterfester så.
Men annars finns det nog inte så mycket att säga. Bandet var nödja sa dom och dom verkade ha väldigt roligt under kvällen, det är ju alltid trevligt när det är så. Även våra gästDJs var nöjda och dom berömde oss för klubben och initiativet och så vidare. En journalist avr där också som jag pratade ene med så förhoppnignsvis ska det rendera i en trevlig artikel efter helgen. Sammantaget var det en kul kväll även fast wickan var snikna och man blev lite bitter på dom efteråt. Men att dte var kul är ju det viktigaste.
Vem som ryckte in i garderoben så det funkade? Farsan, det var snällt av honom.

Återkommer nog imorgon när jag har fått lite åperspektiv på saker och ting

0 Comments:

Post a Comment

<< Home