Sunday, March 18, 2007

Kvällens party

Då var festandet slut för idag då. Förfesten rockade för jag lyckades skaffa me jmakt över musik så det blev en massa bra. På förfesten dracks det öl och såtn också och pratades en massa. Det var jag, fredrik, nilsson och belle. Och så kom Micke dit och efter en stund kom basse dit med sin tjej. Basse och hans tjej stannade bara en lite nstund innan dom gick, dom avr trista. Micke stanande längre me nföljde inte med när vi gick ut utan då gick han hem. Han var också lite trist.
Precis som sist vi festade hamande vi på statt. Musiken var faktikt bättre än förra gången me nden sög ändå rätt hårt. Höjdpunkten kom dock när DJn spelade the worrying kind, det var härligt att rocka till den. Jag avr nog den enda som ens försökte göra Ola Salos schlagersteg till låten, jag kände mej lite bättre än alla andra just då. Annars är jag nog mest en hänga i baren snubbe men det är ju inet så kul att hägna där själv så jag hängde så klart på mina kompisar när dom ville dansa.
Hann även med att prata lite Klubb med en rätt ytlig bekant när vi där, att jag alltid lyckas få in dte överallt (fast det avr faktiskt han som började).
Innan vi gick till statt drog vi till mcdonalds och åt förresten. Det var Seb som jobbade i kassan där idag. Belle ville köpa en DVD med ngåra avsnitt at OC åt mej där men vi km fram till att dte bara var jobbigt att bära på och att ja gfaktiskt inte har tittat på DVDn med one tree hill som jag köpte på donkan än så det blev ingen DVD idag.
Budweiser var lsut på statt, det tycker ja gär liet dålig tfaktyiskt. Så jag drack hof hela kvällen istället, men dte blev bara två tror jag. Mer hann man liksom inte etferosm mian kamrater vilel dansa nästan hela tiden.

När jag tänker etfwer har nog det här inlägget inet så mycke tsammahang men jag får väl skylla på att jag är full för lite full är jag det kan jag inet förneka.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home